Even voorstellen

Enerstra is een onderneming die is opgericht door Kees de Jong.  
 
Enerstra is een onderneming die actief bezig is op het gebied van energetischbeheer en stralingsbeheer.
 
Wat is de reden voor mij om hiermee actief te zijn.
 
Ik ben al ruim 30 jaar zelfstandig boomkweker en daardoor ook in verbinding sta met de natuur.
Ik heb ook altijd geloofd in wateraders en dergelijke zaken, maar kon hier niets mee totdat mij iemand zo'n 10 jaar geleden informeerde over een cursus wichelroede lopen. Ik ben toen deze cursus gaan volgen.

 
Tijdens deze cursus leerde ik hoe ik een wichelroede kon werken en dus wateraders maar ook andere aard- en kosmische energieën kan waarnemen. Ook werden op deze cursus een aantal andere aspecten aangetipt die mijn interesse wekten.
Ook kwam ik in aanraking met de opleiding ECOtherapie van Hans Andeweg waarin ik leerde nog meer verschillende energieen waar te nemen en ook om deze te balanceren volgende de methode ECOtherapie. Hierover kunt u meer lezen op onze internetsite www.projecthealing.nl 
 
 
Na deze opleiding tot ecotherapeut wilde ik nog meer weten over energieen en kwam in contact met een onderneming die actief is op het gebied van straling. Deze onderneming The Floww Company heeft diverse producten ontwikkeld die de schadelijke invloed van straling weet om te vormen naar de natuurlijke frequenties. Bij dit bedrijf heb ik een cursus gevolgd met betrekking tot het meten van straling, en wat de nadelige effecten van deze straling kunnen zijn. Ook heb ik tijdens deze cursus geleerd om die producten te plaatsen zodat ze betere omgeving creeeren. Hierover kunt u meer lezen op onze site www.stralingsvrijleven.nl 
 
Dit alles pas ik op dit moment ook toe in mijn woonhuis en in mijn bedrijf en zie de positieve resultaten, doordat alles nu meer in balans is en daardoor alles rustiger aanvoelt en de schadelijke invloeden van straling nu worden omgevormd is er meer een harmonieuze situatie ontstaan.